Welkom op onze 2de jaarlijkse Heli Fly-In!


We zijn verheugd om alle helikopter fanaten en luchtvaartfans uit te nodigen  voor een opwindende dag van helikopters  tijdens onze tweede Heli Fly-In! Bereid je voor om betoverd te worden door de buitengewone wereld van de helikopters terwijl we deze wonderen van de lucht laten zien.


Of je nu een doorgewinterde piloot bent, een branche-expert of gewoon nieuwsgierig bent naar deze opmerkelijke machines, deze meeting zal je zeker betoveren.

Maak contact met mede-fanaten, wissel idee├źn uit en maak deel uit van een levendige gemeenschap verenigd door de liefde voor de luchtvaart.


Met veiligheid als onze hoogste prioriteit, kunt u er zeker van zijn dat we alle noodzakelijke richtlijnen nauwlettend volgen om een veilig en plezierig evenement voor iedereen te garanderen.


Markeer uw agenda's en spread the word! De 2e jaarlijkse Heli Fly-In is een niet te missen evenement. We kijken ernaar uit u met open armen en draaiende rotoren te verwelkomen. Laten we samen opstijgen en er een onvergetelijke dag van maken!


Tot ziens in Brustem!

Waar en wanneer?


3 September Limburg Regional Airport - Brustem

10:00 - 17:00


Parking


Hou er rekening mee dat de Lichtenberglaan enkel richting is !

Rij binnen via de rotonde met de Fouga Magister.


Plaatsen om te parkeren:

  • Voor het event
  • Langs de Lichterberglaan
  • Voor Hangaar 27
  • Parking van Topcold
  • Parking van Lindebrings


Tickets


Onze Heli fly-in is volledig gratis. Geen inkom noch parking !!!

We willen dat iedereen van de luchtvaart kan genieten.


Eten en drinken


Eten en drinken is aanwezig. Door iets te consumeren, steun je ons event. Dus geniet van een drankje en neem iets om te eten.


Limburg Regional Airport - EBST

unsplash